Logo Waldera s.r.o.
Logo Waldera s.r.o.
search
Produkty

Neboli nájdené žiadne produkty.

Články

Neboli nájdené žiadne články.

Slovník pojmov

Neboli nájdené žiadne pojmy.

Výrobcovia peliet Pfeifer a Waldera spojili svoje sily

Výrobcovia peliet Pfeifer a Waldera spojili svoje sily

Waldera vyrába drevené pelety na Valašsku, ale obsluhuje svojou dopravou zákazníkov v Čechách aj na Slovensku. V rámci spolupráce so západočeským výrobcom peliet Holzindustrie Pfeifer Chanovice dodá teraz Waldera pre slovenských zákazníkov pelety Pfeifer vo vrecách aj cisternou.

Pelety Pfeifer se staly vítězem loňského dTestu, jsou vyrobeny z čistého dřeva bez kůry 100% z vlasní pily, kapacita obou výrobců je vyšší než 150.000t ENplus A1 pelet ročně. Důvodem pro užší spolupráci je doplnění služeb pro koncové zákazníky, Waldera provozuje eshop, disponuje cisternami i auty s terénními manipulátory a nyní má i pevné zázemí u výrobce pelet na rozhraní středních, jižních a západních Čech. Pro Pfeifer je spolupráce s Walderou prvním krokem k dodávce pelet na domácí trh, do této doby bylo 99% vyrobených pelet exportováno. Pfeifer je jednička ve výrobě pelet v ČR i Rakousku a je součástí evropského firemního koncernu se sídlem v tyrolském Imstu. V českém závodě vyrábí pelety značek Pfeifer a Timbory, dřevěné prvky, montované domy a dřevěné konstrukce. Tento závod je největším svého druhu v České Republice a s cca 600 zaměstnanci je jedním z nejdůležitějších zaměstnavatelů v Plzeňském kraji. Pelety lze jednoduše objednat na www.waldera.cz, podle adresy zákazník obdrží svůj sáček pelet..

Koupit pelety

Objednávky a otázky

Pre zobrazenie konečných cien vr. DPH, obalov a zloženia až ku kotlu potrebujeme poznať PSČ miesta, kam palivo povezieme.

Vaše PSČ alebo obec.