Logo Waldera s.r.o.
Logo Waldera s.r.o.
search
Produkty

Nebyly nalezeny žádné produkty.

Články

Nebyly nalezeny žádné články.

Slovník pojmů

Nebyly nalezeny žádné pojmy.

Blog

Marek Řebíček, 15.10.2020

Se silem - více sil a levnější pelety

Pokud uvažujete o topení dřevěnými peletami či je už používáte balené v sáčcích a přemýšlíte o plné automatizaci topení, je dodávka pelet cisternou ta nejracionálnější volba. 

Marek Řebíček, 24.09.2020

Je topení dřevem opravdu nejlevnější?

O topení dřevem se toho namluví hodně. Je s ním ale především práce. Pokud jde o pelety a brikety, je to takové “topení pro lenochy”. 

Marek Řebíček, 18.08.2020

Vytápí se štěpkou a peletami, obilí do kotle nepatří

Před patnácti lety padlo v zemědělské firmě VIN AGRO na okraji Prahy rozhodnutí, že opustí historický barokní areál na náměstí a přestěhují se do kravína uprostřed polí, který byl v tu chvíli na spadnutí. Zdálo se to jako bláznivý nápad.

Marek Řebíček, 30.06.2020

Tip na dovolenou: Vlárský průsmyk

Popravdě řečeno, najedu přes 50 tisíc kilometrů ročně, ale když jsem dostal před pár lety nabídku podnikat právě tam, vůbec jsem o tomhle koutu jižního Valašska nic netušil, svět pro mě končil v Luhačovicích.

Marek Řebíček, 11.05.2020

I v Praze se topí peletami!

Tedy ono se jedná o rodinný dům na severovýchodním okraji ve Vinoři, charakterem spíš vesnici, ale nejblíže centra zavážíme cisternou i usedlost v Dejvicích.

Marek Řebíček, 13.04.2020

Horská dráha cen pelet a briket

Jarní ceny dřevních pelet a briket spadly na rekordně nízkou úroveň, skvělá zpráva. Ta špatná je, že jen na velmi krátkou dobu a v zimě jich klidně může být v Evropě nedostatek.

Ondra Vávra, 17.12.2019

Teplo z briket v jurtě plné dětí

Už podruhé se návštěva našeho terénního Moffettu v lesní školce v Praze 6 stala atrakcí pro místní děti. Šárynku, v ČR první lesní školku již deset let provozuje spolek Ekodomov v historickém sadu v pražských Lysolajích.

11.09.2019

Jak na brikety

Aktuální ceny kůrovcem napadeného dřeva vypadají hodně lákavě (přičtěte si ale i svůj čas a síly na přípravu palivového dřeva). Na druhou stranu: v italských Alpách už sněží ostošest. 

10.09.2019

Pelety v kotelně i ve stáji

Koňská farma Ptýrov leží nedaleko  Mnichova Hradiště. Na první pohled působí jako luxusní soukromá rezidence, až se člověk bojí vstoupit. 

09.09.2019

Propojte kotel s dalšími systémy

Kvalitní palivo za dobrou cenu? Fajn. Ještě víc můžete ušetřit, když na kotel napojíte ohřev vody. Zapojit lze i sluneční kolektory nebo z tepla vyrábět elektřinu.

Objednávky a dotazy +420 778 700 776 Pondělí-pátek 7:30-16:00 hod

Pro zobrazení konečných cen vč. DPH, obalů a složení až ke kotli potřebujeme znát PSČ místa, kam palivo povezeme.

Vaše PSČ nebo obec.